51 üniversiteden 450 öğrenci Timsah Arena’da

Türkiye’deki 51 üniversitede eğitim gören Bursasporlu 450 öğrenci, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 45 bin kişi kapasiteli Timsah Arena’yı ziyaret etti.

51 üniversiteden 450 öğrenci Timsah Arena’da

Türkiye’nin en iyi stadyumunun gelirlerini kulübe aktararak Bursaspor’a eşsiz gelir kapısı kazandırdıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bundan sonra atacakları adımlarla takımı Barcelona ve Manchester United standartlarına kavuşturacaklarını söyledi. 

Başkan Altepe, Timsah Arena ziyaretinde öğrencileri yalnız bırakmadı. Üniversiteli Bursasporlular Derneği (ÜNİTİMSAH) tarafından organize edilen ziyarette yeni stadyuma ve bundan sonra Bursaspor için atılacak adımlara işaret eden Başkan Altepe, dünyada en iyi futbolu Avrupa takımlarının oynadığını vurgulayarak, Barcelona ve Manchester United’de ne varsa Bursaspor’da da onun olmasını istediklerini söyledi. 

Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan ve bitme aşamasına gelinen 45 bin kişilik yeni stadyumun bütün gelirlerinin ocak ayı mecyis toplantısıyla Bursaspor’a bağlandığını ifade eden Başkan Altepe, bundan sonra atacakları adımlarla takımı rakipsiz kılacaklarını belirtti.

En büyük hedeflerinin kulübün gelirlerinin daha da artması, ‘Avrupa’nın en güçlü takımı hangisidir?’ dendiğinde akla Bursaspor’un gelmesi olduğunu kaydeden Başkan Altepe, “İstiyoruz ki değişik ülkelerde farklı milletlerin çocukları Bursaspor forması taşısınlar. Nasıl şimdi Messi formaları varsa, Bursasporlu futbolcuların formalarının olmasını arzu ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X