54 bin liralık FETÖ vurgunu yapacaklardı!

Bursa’nın Yıldırım ilçesi’nde 66 yaşındaki S.U., neredeyse 54 bin lirasını dolandırıcılara kaptıracaktı.

54 bin liralık FETÖ vurgunu yapacaklardı!

Hakan GÖNÜL/OLAY

Olay, Bursa’nın Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi’nde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, dün öğle saatlerinde 66 yaşındaki S.U.’yu arayarak kendilerini polis olarak tanıtan Kadir P.(33) ve Lütfü G. isimli dolandırıcılar, S.U.’ya Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ne yardım ettiği gerekçesi ile evlerinde arama yapacaklarını aksi taktirde kendilerine para vermesini söyledi.

Telefon görüşmesi ile paniğe kapılan S.U.,üzerinde para olmadığını, bankaya gidip 54 bin lirasını çekmesi gerektiğini söyledi. Bu sırada kendisini arayanların dolandırıcı olabileceğini fark eden S.U., hemen polisi arayarak durumu bildirdi.

Polis önce S.U.’yu uzaktan takibe alarak, kendisinin bankaya gitmesini ve parayı çekmesini istedi. Bu esnada soyguncuları yakalamak için önlem alan polis ekipleri, S.U.’nun bankadan parasını çektikten sonra, parayı almak için yanına gelen dolandırıcılardan Kadir P.’yi kıskıvrak yakalarken, gözcülük yapan ve olay yerinden kaçarak uzaklaşmaya çalışan Lütfü G. ise kısa bir kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X