54 ülkenin tarım bakanı Türkiye’de buluşacak

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütünün (FAO) 30. Avrupa Bölge Konferansı, Antalya’da yapılacak. EXPO 2016 Antalya Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, konferans 2-6 Mayıs 2016 tarihleri arasında EXPO 2016 Antalya sergi alanı içerisinde bulunan

54 ülkenin tarım bakanı Türkiye’de buluşacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in başkanlık edeceği konferansın ana başlığı ‘gıda güvenliği’ olacak. Konferansın Sekreteryasını yürüten Goran Stavik ve FAO Türkiye Temsilci Yardımcısı Dr. Ayşegül Akın’ın da aralarında bulunduğu heyet, Aksu İlçesinde bulunan EXPO 2016 Antalya sergi alanını ziyaret etti. 

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın, 2-6 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak FAO 30. Avrupa Bölge Konferansının sergi alanında yapılmasından büyük memnuniyet duyacaklarını belirterek, ”Konferansın ve EXPO 2016’nın alt temaları birebir örtüşüyor. Bu nedenle de böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X