56’lık Seda, süper minisiyle Bursalıları şaşkına çevirdi

TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz’in sunuculuğunu yapan Seda Sayan, süper mini etekli paylaşımıyla ağızları açık bıraktı.

56’lık Seda, süper minisiyle Bursalıları şaşkına çevirdi

Yeni sezonda hem O Ses Türkiye’de jürilik yapan hem de Yemekteyiz’i sunan Seda Sayan, Yemekteyiz’in çekimleri için Bursa’ya gitti. Yarışmada giydiklerini günlük olarak paylaşan Sayan’ın süper mini eteği ise görenleri şaşkına çevirdi.

İZDİHAMA YOL AÇTI

Yemekteyiz’in çekimleri için sürekli şehir dışına çıkan Seda Sayan, hafta başında Bursa’ya gitti. Geniş bir hayran kitlesi olan Sayan, önceki gün çekim gerçekleştireceği evin önünde adeta izdihama yol açtı.

yemekteyiz-in-cekimlerinden-fotograf-paylasan-12566938_9907_m.jpg

MİNİ ETEKLİ POZUNU PAYLAŞTI

Yemekteyiz’in çekimlerinde yaşanan eğlenceli anları Instagram hesabından paylaşan Sayan, son olarak mini etekli pozunu paylaştı. Yaptırdığı estetikleri saklamayan 56 yaşındaki Seda Sayan, fit görüntüsü ve pürüzsüz cildiyle hayranlarından tam not aldı. Sayan’ın mini etekli pozu, fan sayfaları tarafından da paylaşıldı.

yemekteyiz-in-cekimlerinden-fotograf-paylasan-12566938_7981_m.jpg
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X