57 kişilik dev ordu

Bursasporlu taraftar ligin son maçı olmasına rağmen dün yine takımlarını yalnız bırakmadı.

57 kişilik dev ordu

57 yeşil beyazlı taraftarlar Mersin Stadyumu’nda 90 dakika hiç susmazken, atılan gollerden sonra adeta coştular. Maç sonrası futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar, “Bursa sizinle gurur duyuyor” şeklinde tezahürat yaptı. Bu arada mücadeleyi toplam 787 kişi izledi.

U-21’e büyük sevgi

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan U-21 takımı oyuncuları da 5-2’lik randevuyu tribünden takip etti. Bursasporlu taraftarlar genç oyuncular için tezahürat yaparken, antrenörler Turan Şen ve Metin Akdemir’e de büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Hamza Hoca’yı rahat bırakmadılar

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Mersin’de büyük ilgi gördü. Az sayıdaki ev sahibi takım taraftarları genç teknik adamla fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Mersin’de kriz çıktı

Dünkü karşılaşma öncesi Mersin İdmanyurdu Kulübü ile stadyumun güvenliğini sağlayan özel şirket arasında kriz çıktı. Güvenlik şirketi paraları ödenmediği gerekçesiyle kulübü icraya verirken, maçta güvenliği polisler sağladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X