6 galibiyet bizi Avrupa’ya götürür

Başkan Ali Ay, FİNAL programında son 8 hafta için futbolcularına hedef gösterdi. Yeşil beyazlı kulübü mali darboğazdan çıkarmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Başkan Ali Ay, “Kasımpaşa maçındaki futbolun devamını bekliyoruz” diye konuştu.

6 galibiyet bizi Avrupa’ya götürür

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, dün akşam OLAY Televizyonu’nun ekran klasiği FİNAL’e telefonla bağlanırken, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

​Öncelikle İstanbul’da Kulüpler Birliği Vakfı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıkları toplantı hakkında bilgi veren Başkan Ali Ay şunları söyledi: “Tüm kulüpler olarak teröre karşı birlik beraberlik mesajı verdik. Süper Lig AŞ’nin hem kulüplerimiz hem de Türk futbolu için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Taslak metin benim içime sindi. Komisyon kurup içini dolduracağız.”

STAT İÇİN TEŞEKKÜR

“Sayın Cumhurbaşkanımıza tüm başkanlar kulüplerinin sorunlarını anlattı. Sayın Cumhurbaşkanı Bursaspor’u yakından takip ediyor. ‘Çok iyi gidiyorsunuz’ dedi. Biz de memnun olduk. Açılışını yaptığı stadyum için kendilerine ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye teşekkür ettim. Stadyumun locaları ve kapılarının satışı hakkında yardım istedik, gülümsedi. Kendisinden randevu talep ettik. Yönetim kurulumuzla birlikte gidip Ankara’da görüşeceğiz.”

ISIRAN BURSASPOR

Başkan Ali Ay, Antalyaspor maçının ardından Teknik Direktör Hamza Hamzaoglu ile görüştüğünü belirterek, “Biz böyle Bursaspor istemiyoruz. Taraftarımız saldıran, ısıran, mücadele eden Bursaspor istiyor. Biz de öyle bir taraftar varki futboldan anlıyor’ dedim. Hoca da ‘ben de hata yapmış olabilirim’ dedi. Kasımpaşaspor karşısında çok güzel bir Bursaspor izledik. Biz teknik adam değiliz. Bu görüntü bizden mi yoksa rakibin kötü oyunundan mı kaynaklandı bilemiyoruz. Bundan sonraki maçlarda anlayacağız. Ligde kalan 8 maçın 6’sını alırsak bize Avrupa yolu gözükür diye tahmin ediyorum” şeklinde konuştu.

 

13-14 MİLYON TL ÖDEME VAR

Bursaspor’u maddi darboğazdan çıkarmanın yollarını aradıklarını belirten Başkan Ali Ay, “Herkes denk bütçeye göre hareket etmek zorunda. TFF’den Kulüp lisans sistemiyle ilgili 2 yetkili geldi kulübe. Eğer böyle devam ederse belki 2 sene sonra 7. veya 8. takımların Avrupa’ya gidebileceğini ifade ettiler. Borçları ödemek, altyapıya önem vermek zorundayız. Bunu sayın cumhurbaşkanımızı da söyledi. Bursaspor’u düzlüğe çıkarmak için çaba sarf ediyoruz. 4 Nisan’daki mali genel kurulda, alma ve satma yetkisi isteyeceğiz. Daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Ay sonuna kadar 13-14 milyon lira ödeme var. Sonra nisan ayını düşüneceğiz. Temmuz sonuna kadar rahat yüzü görmeyeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X