6 numaranın adayı Mikel Agu

Portekiz kulübün altyapısında yetişen ve sürekli kiralık gönderilen 24 yaşındaki Nijeryalı futbolcuyla ilgili Bursaspor, yarın resmi girişimde bulunacak.

6 numaranın adayı Mikel Agu

Bursaspor’un, ön libero adayını Portekiz’de buldu. Başkan Ali Ay’ın, ‘Badu’nun dışında 6 numara için de görüşmelerimiz var’ dediği ve ismini açıklamadığı oyuncunun Porto’dan Mikel Agu olduğu öğrenildi… Yeşil beyazlı yönetimin, 24 yaşındaki Nijeryalı oyuncuyla ilgili yarın resmi temaslara başlayacağı bildirildi…

KİRALIK OLACAK

Portekiz kulübünün altyapısında yetişen ve Brügge, Vitoria Setubal ile Porto B takımlarında sürekli kiralık olarak forma giyen Mikel Agu’yu, Porto’nun yine kiralık olarak göndereceği ifade edildi… 

Teknik Direktör Paul Le Guen’in transferine onay verdiği 24 yaşındaki ön libero, eğer anlaşma sağlanırsa Bursaspor’a da kiralık olarak gelecek.

İLK KEZ A TAKIMDA

Profesyonel kariyerinde 100 maça çıkan Mikel Agu’nun 2 gol ve 1 asisti bulunuyor. Afrika Uluslar Kupası elemelerinde de Nijerya Milli Takımı’na seçilen 24 yaşındaki futbolcu, forma giyme şansı bulamadı. Porto A takımıyla ilk kez sezon başı kampına katılan Agu’nun, geçen sezon Vitoria Setubal’da 34 maçlık bir istatistiği bulunuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X