6 puanlık maç

Son haftalarda istediği sonuçları alamayan İnegölspor’da Teknik Direktör Ergün Penbe, “Tokatspor karşısında kritik bir sınav vereceğiz. Gülen taraf olmak istiyoruz” dedi.

6 puanlık maç

RECAİ UYSAL

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta pazar günü evinde Tokatspor’la karşılaşacak İnegölspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Bu sezon ligde istediği performansı sergileyemeyen bordo beyazlılar, rakibiyle oynayacağı kritik maçta 3 puana ulaşıp, üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor. Son 6 maçında 3 puana ulaşamayan Bursa ekibi, aynı puana sahip rakibiyle oynayacağı maça galibiyet parolasıyla hazırlanırken, karşılaşma sonunda gülen taraf olmak istiyor.

TEK EKSİĞİMİZ GOL

Son 2 maçta galibiyete ulaşamasalar da oynanan futboldan mutlu olduğunu belirten Teknik Direktör Ergün penbe, “Oyuncularımın isteği beni memnun etti. Son maçlarda şanssız sonuçlar aldık. Açıkçası şans yanımızda değildi. Umut vaadeden bir futbol sergiliyoruz. Tokatspor’la da 6 puan değerinde bir karşılaşma oynayacağız. O maçı almalıyız ki biraz olsun nefeslenelim. Tabii sadece biz sıkıntı yaşamıyoruz. Bizim dışımızda sıkıntılı takımlar da var. İyi oynuyoruz. Tek eksiğimiz gol. Onu da bir şekilde çözeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X