6. Şölende 60 Çocuk Sünnet Oldu

Amasya Belediyesi ile Hayatcan Derneği geleneksel sünnet şöleninin 6.sını düzenledi. Grand Ottoman Salonları’ndaki şölene Vali İbrahim Halil Çomak…

6. Şölende 60 Çocuk Sünnet Oldu

Amasya Belediyesi ile Hayatcan Derneği geleneksel sünnet şöleninin 6.sını düzenledi. Grand Ottoman Salonları’ndaki şölene Vali İbrahim Halil Çomaktekin, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, eski milletvekili Avni Erdemir, Müftü İsmail İpek, Hayatcan Derneği Başkanı Cengiz Erdem, diğer yetkililer, dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Özdemir, 60 çocuğun erkekliğe ilk adım attığı şölenin bul yıl 6.sını düzenlediklerini, bu süreçte çocukların ve ailelerinin mutluluklarına ortak olduklarını belirtti. Vali Çomaktekin de, “Küçük yaştan beri çocuklarımızın sevindirilmesi, başlarının okşanması dinimizin emridir. Bu duygularla yetişen çocuklarımız şefkatli, merhametli bir şekilde yetişirler. Topluma da önemli katkılar sunarlar. Bizlere böylesine güzel bir günü yaşatan derneğimize ve belediyemize şükranlarımı sunuyorum. Çocuklarımızın devlete, millete hayırlı evlatlar olmasını ve bütün çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve afiyet diliyorum” dedi. Hayatcan Derneği’nin her yıl düzenlediği sünnet şölenlerinin yanı sıra her ay 300 vatandaşa düzenli şekilde gıda bank desteği sağladığını anlatan Dernek Başkanı Erdem de, ayrıca giysi bank uygulamasının da başarıyla sürdüğünü söyledi. Erdem, çocukların sünnet edilmesini sağlayan hastane yetkilileri ve sağlık yöneticileri ile faaliyetlerine destek olan hayırseverlere de teşekkür etti. Şölende çocuklara çeyrek altın hediye edilirken sünnet olan çocuklardan 12 yaşındaki görme engelli Onur Dolaz’ın annesi Gülperi Dolaz’dan Amasya Belediyesi ile Hayatcan yöneticilerine düzenlenen sünnet şöleninden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X