6 yaşındaki çocuk gölde boğuldu

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde İznik Gölü kenarına pikniğe giden ailenin 6 yaşındaki çocukları gölde boğularak hayatını kaybetti.

6 yaşındaki çocuk gölde boğuldu

Edinilen bilgiye göre, Bursa’dan İznik Gölü Orhangazi sahilindeki Çamlık Tesisleri’ne pikniğe giden Vardar ailesinin 3 çocuğundan 6 yaşındaki Furkan Vardar, ağabeyi ile birlikte gölde yüzmeye başladı. 

Kardeşini bırakıp piknik alanına dönen ağabeyi, geri döndüğünde kardeşini bulamayınca durumu ailesine haber verdi. Gözden kaybolan Furkan için polis, jandarma ve sahilde piknik yapan yüzlerce vatandaş seferber oldu. 

Kaybolan çocuğun su içinde aranmasına ise, ilk önce sahilde bulunan gençler katıldı. Minik Furkan’ın suda mı yoksa sahilde mi kaybolduğunu gören olmadığı için bir grup vatandaş gölde ararken, bir grupta sahil şeridinde çocuğu aradı. Bu esnada bir grup genç el ele tutuşarak Furkan’ın en son görüldüğü noktada arama yapmaya başladı. Kısa bir süre sonra minik Furkan’ın cansız bedenine ulaşıldı. Gençlerin sudan çıkarttığı Furkan’a ilk müdahale o esnada aynı sahilde piknik yapan Asil Çelik firmasının sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Kalp masajı ve suni teneffüs yapılan Furkan, daha sonra ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 6 yaşındaki minik Furkan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

Oğullarının ölüm haberini alan baba Fikret Vardar ile anne Meryem Vardar sinir krizleri geçirdi. Aile hastaneye geldiğinde ise acı ve gözyaşı ikiye katlandı. Polis ekipleri ve vatandaşlar acılı aileyi zorlukla sakinleştirmeye çalıştı. Furkan Vardar’ın cenazesi Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X