60 milyon adet zeytinyağı ve sosu ‘havada’ tüketiliyor

Marmarabirlik’in ürettiği yıllık 60 milyon adet tek kullanımlık ambalajlardaki zeytinyağı ve zeytinyağı sosu, Türk Hava Yolları (THY) yolcuları tarafından tüketiliyor.

60 milyon adet zeytinyağı ve sosu ‘havada’ tüketiliyor

Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, yaptığı açıklamada, Marmarabirlik’in son dönemde özellikle Ar-Ge biriminin kurulmasının ardından kendini geliştirdiğini ve ürün çeşitliliğini artırdığını belirtti. Birliğin ürünlerinin dünya çapında tanındığını dile getiren Asa, THY, Alman ve Atlas havayolları ile iş birliği içinde olduklarını, özellikle THY’ye şasetlerle zeytinyağı sosu ve küçük şişelerle zeytinyağı verdiklerini anlattı.

YENİ ÜRÜN KATLA YAĞLA

Asa, ‘katla yağla’ adını verdikleri, içinde zeytinyağı sosu bulunan yeni bir ürün geliştirdiklerini ifade ederek, ‘Bununla ilgili de THY ile anlaşmak üzereyiz. THY’ye yılda 60 milyon adet ürün veriyoruz. Bu tabii ki Marmarabirlik’e büyük bir güç kazandırıyor. Bunun dışında otel ve restoranlar için tek kullanımlık 10 ve 20 gramlık zeytin ve zeytin ezmesi ürünlerimiz mevcut. Küçük ambalajlarla Marmarabirlik’in kazancını artırmayı hedefliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X