60’lık Delikanlılar, Gençlere Taş Çıkarttı

Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği, yaşlı üyelerinden kurduğu U60 takımlarıyla eğlenceli bir organizasyona imza attı. Kendilerine “Ünye’nin Dünkü Ço…

60’lık Delikanlılar, Gençlere Taş Çıkarttı

Ünye’nin Dünkü Çocukları Derneği, yaşlı üyelerinden kurduğu U60 takımlarıyla eğlenceli bir organizasyona imza attı. Kendilerine “Ünye’nin Dünkü Çocukları” adını veren ve daha önce 23 Nisan, 19 Mayıs gibi tarihlerde düzenledikleri farklı etkinliklerle dikkatleri üzerine çeken grup, fark oluşturmaya devam ediyor. Ünye’nin Dünkü Çocukları son olarak U60 adında 2 takım çıkararak Ünye sahilinde futbol maçı oynadı. Bir zamanlar Ünyespor’da top koşturan oyuncuları da organizasyona davet eden Ünye’nin Dünkü Çocukları, U70 plaket töreni düzenleyerek futbolcuları onurlandırdı. Düzenledikleri organizasyona yönelik bilgi veren Ünye’nin Dünkü Çocukları grubunun sözcüsü Alp Arslan Öz, ; “U60’lar kum turnuvasında bundan 40 yıl önce kumda turnuva yapan, kumda futbol oynayan arkadaşlarımızı bir araya topladık ve buradaki arkadaşlarımızın hepsi 60 yaşında. 19-20 yaşında kumda turnuva yapan kardeşlerimiz bugün 60 yaşında ve tekrar kum turnuvası yapıyoruz. Bu Ünye’nin Dünkü Çocuklarının organizasyonlarından bir tanesi ve bunu geleneksel olarak her yıl yapacağız. Bu yıl U60’lar turnasının yanında U70’lere de kupa ve plaket verdik. U70’ler ise şuan 70 yaşında olan ve Ünyespor’a katkısı olmuş, Ünyespor’da futbol oynamış ağabeylerimiz. Onları bir araya getirerek Ünyespor’a verdikleri katkılardan dolayı kendilerine birer onurluk verdik. Kendileri de çok memnun oldular” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X