64. Hükümet Programı görüşmeleri tamamlandı

TBMM Genel Kurulu’nda 64. hükümet programının üzerindeki görüşmeler tamamlandı.

64. Hükümet Programı görüşmeleri tamamlandı

TBMM Genel Kurulu’nda 64. hükümet programının üzerindeki görüşmeler tamamlandı.

 

Görüşmeler sırasında, HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin öldürülmesi olayıyla ilgili Genel Kurul’a bilgi verilmesini talep ettiğini ancak bunun gerçekleştirilmediğini söyledi.

 

Şahsı adına söz alan CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, Ankara’daki bombalı saldırının ardından “Bomba hadisesi oylarımızı artırdı” dediğini iddia etti. Kuşoğlu’nun bu sözlerine AK Partili milletvekilleri itiraz etti.

 

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı söz alarak, “Sayın Başbakan’ın hiçbir yerde hiçbir şekilde ‘Ankara bombalamasından sonra oylarımız artı’ diye bir beyanı kesinlikle yoktur” dedi. 

 

Bostancı, Davutoğlu’nun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile gerçekleştirdiği görüşmenin başından sonuna bulunduğunu belirterek, Tahir Elçi’ye saldırı olayının gündeme gelmediğini, Meclis çalışmaları ve bütçe takviminin ele alındığını dile getirdi.

 

64. Hükümet programının görüşmelerinin tamamlanmasının ardından ihtisas komisyonlarına üye seçimi yapıldı.

 

Komisyonlar, pazartesi günü toplanarak başkan, katip üye ve sözcülerini seçecek.

 

Görüşmelerin ardından, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 30 Kasım Pazartesi günü saat 18.00’de 64. Hükümet’in güven oylamasını yapmak üzere birleşimi kapattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X