64 mahalleye salça makinesi

Karacabey’de Ekipman Destekleme Projesi kapsamında 64 mahalleye salça çekme makinesi dağıtıldı. ‘Modern Kent Karacabey’ hedefleri doğrultusunda merkez-kırsal ayırt etmeksizin, yatırımlarını sürdüren Karacabey Belediyesi, kırsal mahallelere desteğe devam e

64 mahalleye salça makinesi

AYHAN FİDAN

Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Birliği ile ortaklaşa yürürlüğe konulan Ekipman Destekleme Projesi kapsamında, ilçedeki 64 kırsal mahalleye salça çekme makinelerinin teslimi yapılırken, montaj işlemlerinin de büyük ölçüde gerçekleştirildiği belirtildi.

ÜRETİME KATKI

Salça makinelerinin teslim törenine Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra muhtarlar da katıldı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kırsal mahallelerde çiftçilik ve hayvancılıkla geçimini sağlayan tüm üreticilerin, bulundukları yörelerde istihdam ve üretime katkı sunmaları adına geliştirdikleri projelerin, hayata geçirilme çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini ifade etti.

HEDEF MODERN BİR KENT

Karacabey’in sürekli büyüyen bir kent haline geldiğini dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan, “Önümüzdeki dönemde çalışmalarımızı, tüm kırsal mahalleleri kapsayacak şekilde genişletip kısa sürede bitirmeyi planlıyoruz. Şüphesiz, ilçemiz tarım ve hayvancılığın merkezi olduğu kadar, tarıma dayalı sanayinin de başkenti konumunda. Sürekli büyüyen ve sanayi yatırımlarının gözdesi olan Karacabeyimizdeki kırsal mahallelerde, çiftçilik ve hayvancılıkla geçimini sağlayan tüm üreticilerin bulundukları yörelerde istihdam ve üretime katkı sunmalarına, ülke genelinde yaşayan ‘Köyden Kente Göç’ olgusunun tersine çevrilme çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Hedefimiz, 85 mahallesi ile birlikte topyekûn kalkınmış modern ve müreffeh bir kent. Bu hedefimize de planladığımız şekilde kararlılıkla ilerliyoruz” dedi.    

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X