’7-12 Yaş Aile Eğitimi’ Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Kocasinan Belediyesi Halk Eğitim Merkezi ve Türk Anneler Derneği Kayseri Şubesi tarafından başlatılan, 7-12 Yaş Aile Eğitimi’ne katılan kursiyerler se…

’7-12 Yaş Aile Eğitimi’ Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Kocasinan Belediyesi Halk Eğitim Merkezi ve Türk Anneler Derneği Kayseri Şubesi tarafından başlatılan, 7-12 Yaş Aile Eğitimi’ne katılan kursiyerler sertifikalarını aldı. İnönü İlkokulu Tiyatro Salonu’nda düzenlenen törene, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Duran, Türk Anneler Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Fikriye Merdan ve kursiyerler katıldı. Tören öncesi bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Duran, “Okullarımızda aile eğitimi programlarımız devam ediyor. Gereken eğitimler veriliyor. Çocuklarımızın vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirilmesi için gereken bilinç oluşturuluyor” dedi. Dernek olarak annelerin bilinçlenmesini hedeflediklerini söyleyen Türk Anneler Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Fikriye Merdan da, “Biz dernek olarak amacımız her konuda bilinçlenmesini istiyoruz. Aydınlanarak çocuğunu iyi bir evlat olarak yetiştirmesini sağlamaktır. Ana duyarlılığı tanrının bize bahşettiği bir armağandır. Bunun eğitimle taçlandırılması gerekiyor. Elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X