7 araç birbirine girdi!

Aydın’da 3 kamyonet ile 4 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi hafif yaralandı. Kazaya karışan kamyonetlerden birinde bulunan 1 yarış atı telef oldu, 2 at yaralandı.

7 araç birbirine girdi!

Kaza, bugün saat 16.00 sıralarında, Aydın- İzmir Karayolu PTT Başmüdürlüğü önünde meydana geldi. Aydın’dan İzmir yönüne giden Muammer Yastıkçı’nın yönetimindeki 20 RA 926 plakalı kamyonetin frenin boşaldı. Duramayan araç, yarış atı taşıyan Nihat Yağıcı yönetimindeki 09 BH 051 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Savrulan Yağıcı yönetimindeki kamyonet de öndeki araçların kaza yapmasına yol açtı. Fırat Akın’ın kullandığı 35 HC 3493 plakalı otomobil, Nuri Türker’in kullandığı 07 DCM 72 plakalı kamyonet, Haluk Ancın’ın kullandığı 09 AN 050 plakalı otomobil, Pelin Akgün’ün kullandığı 34 JV 3223 plakalı otomobil ve Hatice Dalaner’in kullandığı 35 HS 612 plakalı otomobil de birbirine girdi. 

10 KİŞİ YARALANDI 

Kazada araçlarda bulunan 10 kişi yaralandı. Yaralılardan Özüde Kaya, Bülent Akın ve Şekernaz Akın,  Adnan Menderes Üniversite Hastanesi’ne; Aleyna Tikbaş, Muzaffer Akın, Meltem Akın ve Menice Tikbaş, Atatürk Devlet Hastanesi’ne; Nihat Yağıcı, Nuri Türker ve Perişan Akın ise Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 

Kazada kamyonette bulunan yarış atlarından biri telef oldu, ikisi yaralandı. Kaza sonrası yaklaşık bir saat trafiğe kapatılan yol, yapılan temizlik çalışmalarının ardından tekrar açıldı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X