7 Bin Öğrenciye Paso Verilecek

Düzce Belediyesi tarafından 2015-2016 eğitim, öğretim yılı için öğrencilere indirimli ulaşım kartı paso verilmesine başlandı. Öğrenci pasosu için üç g…

7 Bin Öğrenciye Paso Verilecek

Düzce Belediyesi tarafından 2015-2016 eğitim, öğretim yılı için öğrencilere indirimli ulaşım kartı paso verilmesine başlandı. Öğrenci pasosu için üç günde 1500 başvuru yapıldı. 2015-2016 eğitim, öğretim yılının başlaması ile birlikte öğrencilerin indirimli ulaşım kartından yararlanmalarına yönelik başvurular başladı. E-kart olarak adlandırılan indirimli kart için Düzce Belediyesine üç gün içinde 1500 başvuru yapıldı. Geçen dönemde öğrenciler için 5 bin kart verildiğini belirten yetkililer bu sayının Düzce Üniversitesine yeni kayıtlar nedeniyle 7 bine ulaşmasının beklendiğini ifade ettiler. İndirimli kart için Ekim ayına kadar yoğunluk yaşanacağını vurgulayan yetkililer, paso için öğrencilerin okullarından öğrenci belgesi ile vesikalık fotoğraf getirmelerinin yeterli olacağını açıkladılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X