7 ‘Cihan’a bedel: 7-0

Yeşil siyahlılar, zayıf rakibi Ağaköyspor karşısında farklı bir skorla galip gelerek liderliğini sürdürdü.

7 ‘Cihan’a bedel: 7-0

TOLGA ÖZTAŞ

U-13 Yaş Ligi Klasman 3. Grup’ta zirvede bulunan Cihanspor, alt sıralarda bulunan Ağaköyspor’u 7-0 mağlup etti. Maça oldukça etkili başlayan yeşil siyahlılar, 12, 17 ve 21. dakikalarda Batuhan’ın golleriyle 3-0’lık üstünlüğü yakaladı. Devre bitmeden 23’te Salih, 34 ve 36. dakikalarda ise Ayhan ile bulduğu gollerle soyunma odasına 6-0 önde girdi.

Nokta Salih’ten

Karşılaşmanın ikinci yarısında farklı bir şekilde olan Cihanspor oyunu rölantiye aldı. Girdiği pozisyonları cömertce harcayan yeşil siyahlılar farkı arttıracak golleri bir türlü bulamazken Ağaköyspor ise pozisyon üretmekte sıkıntı yaşadı. 60. dakikada sahneye çıkan Salih maçın skorunu tayin etti: 7-0. Ağaköyspor’u 7-0’la geçen Cihanspor 3. hafta sonunda topladığı 9 puanla liderliğini sürdürdü.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEM: Muhsin Şahin (***)

GOLLER: Dk.12-17-21 Batuhan, Dk.23-60 Salih, Dk.34-36 Ayhan (Cihan)

AĞAKÖYSPOR: Rüştü (*), Mert (*), Kadir (*), Recep (*), Ziya (*), Zabit (**), Kadir (*), Sabahattin (*), Görkem (**), Emre (*), Berat (*)

CİHANSPOR: Emincan (**); Yiğit (**), Uğur (**), Cengiz (**), Galip (**), Bahadır (**), Ayhan (***), Emre (**), Salih (***), Davuthan (**), Batuhan (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X