700 bin Euro’ya Timsah oldu

Galatasaray’la yollarını ayıran Kamerunlu stoperle 3 yıllığına anlaşmaya varan yeşil beyazlılar, savunmada alternatifleri çoğalttı. Resmi imzalar bugün atılacak.

700 bin Euro’ya Timsah oldu

Bursaspor bir süredir temas halinde olduğu Dany Nounkeu transferinde mutlu sona ulaştı. Serdar Aziz ve Tomas Sivok’un yanına tecrübeli bir stoper arayan yeşil beyazlılar, Kamerunlu futbolcunun Galatasaray’la yollarını ayırmasından sonra işi resmiyete döktü. 

Yeşil beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ‘Başarılı stoper Dany Nounkeu ile yapılan görüşmeler neticesinde prensipte 3 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yarın (bugün) yapılacak sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşme imzalanacaktır.’

OLAY SPOR DUYURDU

28 Temmuz Salı günü ilk kez Olay Spor’un kamuoyuna duyurduğu bu transfer için yeşil beyazlı kulüp ne bonservis, ne imza parası ne de menajerlik ücreti ödeyecek. Bursaspor’un Kamerunlu stoperle yıllık 700 bin Euro’ya anlaşmaya vardığı belirtildi. 

Galatasaray’dan alacaklarına karşılık bonservisini alan Dany, Gaziantepspor’da oynadığı dönemde parlamıştı. Ardından 2012-2013 sezonunda 3 milyon 300 bin Euro bonservis bedeline Galatasaray’a giden ve ilk senesinde 34 maça çıkan tecrübeli savunmacı ardından gerileme dönemine girdi. 

SIKINTI SONA ERDİ

Sonrasında ilk olarak Beşiktaş’a kiralanan ve yaptırdığı penaltılarla istenmeyen adam ilan edilen Dany, geçen sezonu ise Granada ve Evian’da geçirdi. 

Granada’da 1, Evian’da ise 14 karşılaşmada görev yapan tecrübeli stopere Süper Lig’den Tolunay Kafkas yönetimindeki Kayserispor’da talipti. Geçen sezon özellikle stoperde alternatifsizlik sıkıntısı yaşayan yeşil beyazlılar Dany’in gelmesiyle birlikte bu konuda rahat bir sezon geçirmek istiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X