75 yeni girşimci sertifikalarını aldı

Yönetim Akademisi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Bursa İl Müdürlüğü ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğinde düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni başarı ile tamamlayan 75 kursiyerlere sertifikaları töre

75 yeni girşimci sertifikalarını aldı

Törenin açılışında konuşan Yönetim Akademisi Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Demirgıran, girişimci adaylarına kendi deneyimlerinden örneklerle başarılı işletmelerin sırrını anlattı.

Demirgıran, ”Kendinize, hedeflerinize, çalışanlarınıza inanın. Dürüst olun. Müşterilerinize, çalışanlarınıza, topluma karşı dürüst olmanız her zaman size başarı getirecektir. İşinizi sevin. İyi bildiğiniz bir iş kurun. Bilgi olmadan otorite kurulamaz ve iş süreçlerini yönetmekte zorlanırsınız. Misyonunuzu, vizyonunuzu, hedef ve değerlerinizi iyi belirleyin. Müsteri odaklı olun. Zamanınızı etkin ve verimli olarak yönetin” dedi.

KATKI SAĞLAYACAK

İŞKUR Şube Müdiresi Sibel Zengin de, söz konusu eğitimlerin Bursa bölgesinde istihdamın ve yeni girişimcilerin artmasına kat sağlayacağını ifade ederek, İŞKUR olarak bu eğitimleri açmaya ve desteklemeye devam edeceklerini kaydetti. Girişimci adayları bu sertifikayla kuracakları işletmeler için KOSGEB’den 50 bin liraya kadar hibe, 150 bin liraya kadar 2 yıl ödemesiz, faizsiz kredi kullanmanın avantajlarını yaşayacaklar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X