8 günde 9 puan! İrfan Buz çok mutlu…

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, 8 günde 3. maçını kazanan öğrencilerini kutlayarak, “Biz kalan iki maçımızı da kazanıp çıkacak sonuca bakacağız. Hedefimiz belli” dedi.

8 günde 9 puan! İrfan Buz çok mutlu…

Son 3 maçından da galibiyetle ayrılmayı başaran Bursaspor’da Teknik Direktör İrfan Buz, 9 puan toplayan öğrencilerini kutladı.

Buz, “Maçın ilk yarısında Altınordu bizden daha iyiydi. Cevap veremedik. Organizasyonda sıkıntı yaşadık. İstediğimiz Bursaspor’u göremedik. Tayfur’un atılmasından sonra oyuna biraz daha hakim olmaya başladık. 8 günde 3 maç yaptık ve hepsini kazandık. Taraftarımız statta olsaydı çok daha farklı olurdu. 8 günde 9 puan yapmak önemliydi. Takımımı tebrik ediyorum” dedi.

İrfan Hoca, kalan 2 hafta için de, “Biz kalan iki maçımızı da kazanıp çıkacak sonuca bakacağız. Hedefimiz belli. Öğrencilerime söylemiştim; bizim elimizde olan şeyleri başaralım gerisi gelecektir” ifadelerini kullandı…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X