8 il için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Artvin, Kilis, Gaziantep ve Şanlıurfa için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

8 il için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

KİLİS, ŞANLIURFA VE GAZİANTEP İÇİN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporunda, önümüzdeki 2 saat boyunca, Kilis il geneli ile Gaziantep’in güney ve doğusunda ve Şanlıurfa ili Birecik ilçesi çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporunda, “Gaziantep Radarından alınan son verilere göre; Kilis ve çevresinde bulunan ve gök gürültülü sağanak yağışa sebep olan bulut kütlesinin etkisini artırarak önümüzdeki 2 saat boyunca Kilis il geneli ile Gaziantep’in güney ve doğusunda ve Şanlıurfa ili Birecik ilçesi çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış, yerel dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara sebep olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadelerine yer verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X