‘8 Saniye’de Avrupa

Yönetmen Ömer Faruk Sorak’ın ses getiren filmi ‘8 Saniye’, Almanya’dan İngiltere’ye kadar bir çok Avrupa ülkesinde aynı anda gösterime girecek.

‘8 Saniye’de Avrupa

ALMANYA’DA FESTİVALE

Berlin’de doğup büyüyen Esra İnal’ın sıradışı hayat hikayesinden esinlenilen, Ömer Faruk Sorak’ın filmi ‘8 Saniye’, 29 Ekim’de Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, Danimarka ve İngiltere’de vizyona girecek. Film, ’49. Hof Uluslararası Film Festivali’ kapsamında ilk kez Alman seyircisiyle buluşacak. Türkiye’de Şubat ayında gösterime giren film sarsıcı öyküsü, görselliği ve müzikleriyle çok konuşulmuştu.

ÜNLÜ İSİMLER ROL ALIYOR

Kendi hayatının anlatıldığı yapımın başrolünde oynayan Esra İnal’a filmde; Fırat Çelik, Fahri Yardım, Salih Kalyon, Leonie Benesch ve Grit Boettcher gibi isimler eşlik ediyor. Filmde ayrıca Yılmaz Erdoğan da derviş rolüyle konuk oluyor. Film; erkek egemen bir dünyada, yaptığı hatalara ve maruz kaldığı baskılara rağmen, çıkış yolunu yine kendi içinde bulan, hep özgürlüğünün peşinden giden Esra’nın hikayesini anlatıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X