8. Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı’na geri sayım başladı

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) öncülüğünde düzenlenen ‘Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe 8. Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı Zirvesi’ 12-13 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

8. Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı’na geri sayım başladı

Uludağ İhracatçı Birlikleri’nden (UİB) yapılan yazılı açıklamaya göre, UTİB, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ortaklığında, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığının (TÜBİTAK TEYDEB) katkılarıyla organize edilen ‘UTİB Türkiye Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe 8. Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı Zirvesi’ için hazırlıklar sürüyor. 

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (AKKM) 12-13 Mayıs’ta yapılacak etkinliklerde inovatif çalışmalarıyla öne çıkan dünyaca ünlü konuklar konuşmacı olarak yer alacak. Ayrıca seminerler, workshoplar, öğrenci-iş adamı buluşmaları da yapılacak. 

Tekstil ve konfeksiyon sektörlerinde askeri, tıbbi, taşıtlara yönelik ürünlerle makine ve ekipmanların sergileneceği ve patentleri yeni alınmış projelerin tanıtılacağı Ar-Ge Proje Pazarı’nda başarılı bulunan projelerin sahipleri ödüllendirilecek. 

Organizasyonda, 5 kategoride dereceye girecek proje sahiplerinden her biri için birinciye 10 bin, ikinciye 6 bin, üçüncüye 4 bin lira olmak üzere toplam 100 bin lira ödül verilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X