80 yıllık çınar Doğanspor’a sergi!

İnegöl’ün en eski kulübü olma özelliğine sahip sarı lacivertliler için ilçedeki Kent Müzesi’nde sergi açıldı.

80 yıllık çınar Doğanspor’a sergi!

SADULLAH ORGAN

Türk sporuna 80 yıldır hizmet eden İnegöl’ün yaşayan efsanesi Doğanspor için Kent Müzesi’nde sergi açıldı. Eski fotoğrafların yer aldığı sergide köklü kulübe katkı sunanlara sarı lacivertli formalar takdim edildi. 

Doğanspor’un Başkanı Tahsin Semiz yaptığı konuşmada, ‘İlçemizin geçmişinin aynası olan Kent Müzesi’nde Doğanspor’un sergisinin açılması bizleri gururlandırmıştır. 80 yıllık mazisiyle Doğanspor’u 3 hafta sonra bir üst lige çıkartacağız’ diye konuştu

Yeşil beyaz isterdim

Serginin açılışına katılan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, ‘Kent Müzesi artık Türkiye’ye örnek oluyor. Buna Mobilya Müzesi’ni de ekledik. Her ikisi de İnegöl için özel bir eser oldu. 

Daha önce İdman Yurdu sergisini yapmıştık. İdman Yurdu-Doğanspor rekabetini çok dinledim. Keşke Bursaspor gibi renkleri yeşil beyaz olsa derdim. Bunu söylediğimde asla bu renkler değişmez derlerdi. Doğanspor’un bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X