82 hükümlü toplum yararı için çalışıyor

İnegöl Adliyesi’nde geçtiğimiz yıl faaliyete başlayan Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü’nün hükümlülere yönelik başlattığı toplum yararına çalışma uygulaması sürüyor.

82 hükümlü toplum yararı için çalışıyor

İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, adli para cezasını ödeyemeyen veya ceza süresi bir yıl ve altında olan hükümlülere yönelik kamu yararına çalışma uygulamasının İnegöl’de başarı ile devam ettiğini söyledi. Köse, İnegöl’deki bazı kurumlarda 56, İnegöl Adalet Sarayı’nın sorumluluğu olan İznik’de 18, Yenişehir’de ise 8 olmak üzere toplam 82 hükümlünün kamu yararına çalıştığını bildirdi.

Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü’nün 2015 yılında hizmet vermeye başladığını kaydeden Köse, “Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü’ne 2015 yılı sonu itibariyle 564 dosya intikal etti. 2014 yılından da devraldığımız 514 dosya var. Toplam bin 74 dosya ile ilgili işlem yapıldı. Bu dosyalardan 43’ü sonuçlandırıldı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X