85 yaşında ikiz çocuk babası oldu

Van’ın Bahçesaray ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Abdullah Sevinç ikiz erkek çocuk babası oldu.

85 yaşında ikiz çocuk babası oldu

Çiftçilik yaparak ailesinin geçimini sağlayan Abdullah Sevinç, ilk eşinin 15 yıl önce hayatını kaybetmesinin ardından 46 yaşındaki Mihrinaz Sevinç ile ikinci evliliğini yaptı.

İlk eşinden 10 çocuğu bulunan Sevinç’in, ikinci eşinden de üç çocuğu dünyaya geldi. Son 10 yılda çocukları olmayan Sevinç ailesi, bir yıl önce çocuk yapmaya karar verdi.

Eşinin 20 gün önce doğum yapmasıyla ikiz erkek babası olmanın mutluluğunu yaşayan Sevinç, çocuklarına “Hasan” ve “Hüseyin” isimlerini koydu. 

Yaşına rağmen eşini bir an olsun yalnız bırakmayan ve çocuklarına gözü gibi bakan Sevinç, bebeklere mamalarını da kendi elleriyle yediriyor.

Sevinç, ikizlerinin, Allah’ın kendisine bir hediyesi olduğunu vurgulayarak, maddi durumunun iyi olmadığını ve bebeklerin ihtiyaçlarını kısıtlı imkanlarla karşılamaya çalıştığını söyledi.

Bebeklerinin sağlıklı büyümesi için elinden gelen çabayı gösterdiğini, komşularının da kendilerine yardımda bulunduğunu anlatan Sevinç, “İkizler benim için sürpriz oldu. Sağ olsun komşularım bana yardımcı oluyor ancak yetmiyor. Eşimin de ayağında engeli var. Bu yüzden her işe koşturamıyor. Ben de elimden geldiğince kendisine yardımcı olmaya çalışıyorum. Çok şükür çocuklarım sağlıklı doğdu bu da bana yeter. Allah’a ne kadar şükretsem azdır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X