850 bin Euro’ya ‘evet’ dedi

Yeşil beyazlı yönetim tecrübeli stoperle prensip anlaşmasına vardı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanması durumunda ise Sebastien Bassong hazırda bekletiliyor.

850 bin Euro’ya ‘evet’ dedi

Bursaspor, transferin ilk sırasında yer alan Titi’de mutlu sona ulaşmak üzere. Yeşil beyazlıların Kasımpaşaspor’la sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Brezilyalı futbolcuyla prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi.

Titi’nin Ali Ay yönetimin önerdiği 850 bin Euro’ya ‘evet’ dediği belirtildi. Bu transferde Bursaspor yönetimini düşündüren tek konu Titi’nin Brezilyalı menajerleri.

TALİMAT VERDİ

Yapılan ilk görüşmelerden sonra ortaya çıkan birkaç menajerin ortalığı karıştırma gayretinde olduğu için Bursaspor yönetiminin şuan bu transferi açıklayamadığı belirtildi. Başkan Ali Ay’ın daha önce görüştüğü menajerlere Titi’nin 1 Temmuz’da Bursa’ya gelmesi yönünde talimat verdiği ve haber beklediği belirtildi.

BASSONG HAZIRDA BEKLİYOR

Yönetimin yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluk durumunda ise Sebastien Basson’u da hazırda tuttuğu öğrenildi. Daha önce Bursa’ya gelen ve anlaşma sağlanan tecrübeli stoperin de Ali Ay yönetiminden haber beklediği belirtildi. Bilindiği gibi Teknik Direktör Paul Le Guen iki stoper arasındaki ilk tercihi yönetimin isteği üzerine Titi’den yana kullanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X