86 yaşında koronayı yenmişti, beyin kanaması geçirdi

Sakarya’da yaşayan 86 yaşındaki Resmiye Işık, koronavirüsü yenmesi sonrası beyin kanaması geçirdi. Resmiye nine hastanede tedavi altına alındı.

86 yaşında koronayı yenmişti, beyin kanaması geçirdi

Sakarya’da yaşayan 86 yaşındaki Resmiye Işık, umreden gelen oğlu ve gelininden koronavirüsü kaptı.

Kalp ve tansiyon hastalığı olan Işık, öksürük şikayetiyle hastaneye başvurdu. Hastanede yapılan testi pozitif çıkan Işık, yapılan tedavi sonrası virüsü yenerek taburcu edildi.

Birden fazla kronik rahatsızlığının yanı sıra bir süre önce yakalandığı koronavirüsü ilerlemiş yaşına rağmen yenmeyi başaran Resmiye Işık, virüsle mücadele eden diğer hastalara umut oldu. Sağlığına yeniden kavuştuğu için şükreden Işık, vatandaşlara evde kalmaları ve dışarı çıkmamaları yönünde çağrıda bulundu.

Evine giden Resmiye Işık, beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma alındı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce sosyal medya hesabından Işık’a şifalar diledi. Yüce paylaştığı mesajda, “Eski topraklar, ulu çınarlar, ellerinizden öpüyorum. Pek çok kronik rahatsızlığına rağmen korona virüsünü yenerek hepimize umut olan 86 yaşındaki hemşehrimiz Resmiye teyzem beyin kanaması sebebiyle hastaneye kaldırılmış. Kendisine acil şifalar dilerim” diye yazdı.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X