9 bakanla Bursa`da

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki 9 bakan bugün Bursa`da 720 milyon liralık yatırımları hizmete açacak. 18 büyükşehir belediye başkanı ile biraraya gelecek olan Davutoğlu, yarın sabah kentten ayrılacak.

9 bakanla Bursa`da
SEYİT GÜNDOĞAN
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki 9 bakan bugün Bursa’da 720 milyon liralık yatırımları hizmete açacak.
 
11.15’de Yenişehir Havaalanı’nda karşılanacak olan Başbakan Davutoğlu, ilk olarak Ulucami’de cuma namazını kılıcak. Cuma namazının ardından 14.30’da Merinos AKKM’de 720 milyon liralık yatırımların toplu açılışı için düzenlenen törene katılacak olan Davutoğlu, toplu açılışlanın ardından yine Merinos’ta bulunan Göç Müzesi’nin açılışını gerçekleştirecek. Başbakan Davutoğlu, daha sonra, AK Parti’li büyükşehir belediye başkanlarının Çelik Palas’taki toplantısına katılacak. Davutoğlu, akşam 19.30’da yine Merinos AKKM’de Fuaye Salonu’nda BTSO tarafından düzenlenen ‘Ekonomiye Değer Katanlar’ Ödül Töreni’ne katılacak. Başbakan Davutoğlu, programlarının ardından saat 22.00’de AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek. Geceyi Bursa’da geçirecek olan Başbakan Davutoğlu, yarın sabah kentten ayrılacak. Başbakan Davutoğlu’na Bursa’da bakanlar Bülent Arınç, Ali Babacan, Efkan Ala, Mehmet Şimşek, İdris Güllüce, Veysel Eroğlu, Fikri Işık, Nurettin Canikli, Mehmet Müezzinoğlu eşlik edecek.
 
BURSA CANLI BİR ŞEHİR…
 
Bu arada,AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, AK Parti İl Başkanlığı’nda Başbakan’ın Bursa programı ile ilgili bilgi verdi ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
Gül, 720 milyon liralık yatırımların Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Bursalıların hizmetine açılacağını belirterek, ilkini Ankara’da yaptıkları Büyükşehir İstişare Toplantıları’nın ikincisinin Bursa’da yapılacağını söyledi.
 
Bursa’nın canlı bir şehir olduğunu ifade eden Gül, “Şehri imar eden Bursa’da AK Parti’li Büyükşehir Belediye başkanlarımızla 5 yıllık imar ve yeni şehir tasarımlarımızı masaya yatıracağız. Ekonomide de canlı bir şehir olan Bursa’da işadamlarımız ve sivil toplum örgütleriyle de bir araya geleceğiz. Türkiye nüfusunun yüzde 70’i büyükşehirlerde yaşıyoruz. Bugün başlayacak olan toplantı tüm Türkiye’yi ilgilendiriyor. Bu toplantıyla en iyi sonucun çıkacağına inanıyoruz. Osmanlı şehri Bursa’da bu toplantıları yapmak çok önemli. Bu toplantılara tüm bursa halkını davet ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X