9 güreşçiyle finallerdeyiz

Kırklareli’deki Greko-Romen stil müsabakalarına çıkan 25 kişilik Bursa karmasından 9 yıldız güreşçi Elazığ’da Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek.

9 güreşçiyle finallerdeyiz

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 8 farklı şehirde eş zamanlı olarak organize edilen Serbest ve Greko-Romen Stil Yıldız Erkekler Grup Müsabakaları, hafta sonu yapılan zorlu maçların ardından sona erdi. 

Kırklareli grup merkezinde gerçekleşen Yıldızlar Greko-Romen Güreş müsabakalarına 25 sporcuyla katılan Bursa karması 9 güreşçiyle final bileti almayı başardı.

SABANCI YALNIZ BIRAKMADI

Uluslararası Güreş Koordinatörü Cemal Sabancı’nın da yer aldığı Bursa karmasında antrenörler Adem Ustaoğlu, Habib Arslan ve Ali Varol görev yaptı. 15 ilden 12-17 yaş grubunda 10 sıklette 225 güreşçinin mücadele ettiği müsabakalarda Bursa karması 2 birincilik, 1 ikincilik, 2 üçüncülük, 2 beşincilik ve 2 yedincilik elde ederken, düzenlenen törende dereceye girenlere madalyaları verildi. 

Sıkletlerinde ilk 8’e giren güreşçiler 10-12 Nisan tarihlerinde Elazığ’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonaları’nda mücadele etmeye hak kazandı.

BURSA KARMASI’NDAN FİNAL VİZESİ ALAN GÜREŞÇİLER

42 Kilo

7. Azim Shakmuradov (İnegöl Belediye)

58 Kilo

5. Enes Simitçi (Bursa B.Belediye)

7. Murat Asfiev (İnegöl Belediye)

63 Kilo

5. M. Alperen Özdemir (Yıldırım Belediye)

76 Kilo

2. Sadık Yıldırım (Karacabey Belediyesi)

3. Hüseyin Çağlar (İnegöl Belediye)

85 Kilo

1. Enes Acerer (Yıldırım Belediye)

100 Kilo

1. Ö Faruk Demir (Yıldırım Belediye)

3. Himmet Akşit (Yıldırım Belediye)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X