9. KPSS Festivali coşkuyla sürüyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Birlik Vakfı ve PEGEM Akademi Bursa şubesi işbirliğinde gerçekleştirilen 9. ‘KPSS FEST’ tüm hızıyla devam ediyor.

9. KPSS Festivali coşkuyla sürüyor

KPSS’ye sayılı günler kala, Bursa PEGEM Akademinin uzman kadrosuyla gerçekleştirilen Genel Yetenek Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri genel tekrar programı Merinos kültür merkezinde yapılıyor.

1400 öğretmen adayının katıldığı programda yemek, dondurma, meşrubat ve meyve ikramları veriliyor.

Öğle aralarında mehteran takımı, Belediye bandosu, Karadeniz müzik grubuyla eğlenen öğretmen adayları bir yandan son tekrarlarını yaparken diğer yandan sınav stresini atıyor.

Festivale katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Birlik Vakfı Bursa şubesi başkanı Mustafa Bayraktar konuşmalarıyla gençleri motive ediyor.

Tüm bu etkinlikler ile KPSS programını festivale dönüştürerek Türkiye’nin tek ve en büyük organizasyonunu gerçekleştiren Kemal Karakaya festivali şu sözlerle ifade etti:

“Dokuz yıldır gerçekleştirdiğimiz çalışmamız her geçen yıl daha da coşkulu ve kapsamlı hale geliyor. Bu yıl festivalimiz için şehir dışından gelen misafir öğretmen adaylarımızı da ağırladık. Amacımız bu zorlu süreçle mücadele eden öğretmen adaylarına tümüyle ücretsiz sunduğumuz bu organizasyon ile destek olmak. Burada oluşan muhteşem atmosfer öğretmen adaylarını hem bilişsel hem de psikolojik olarak sınava hazırlıyor. Katılım ve memnuniyet üst düzeyde. Herkese sınavda başarılar diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X