90 bin esnafa EWE desteği

Esnaf sanatkarlar, EWE grup bünyesindeki Bursagaz, EWE Enerji, Enervis ve Millenicom şirketlerinin elektrik, doğalgaz, enerji verimliliği ve telekomünikasyon alanında sunduğu hizmetlerden avantajlı yararlanacak.

90 bin esnafa EWE desteği

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (BESOB) ile EWE Türkiye Holding, esnaf ve sanatkârları enerji ve telekomünikasyon alanında desteklemek için işbirliğine gitti. 

BESOB Başkanı Arif Tak ve EWE Turkey Holding Genel Müdürü Dr. Frank Quante’n imza koyduğu protokol kapsamında, esnaf için geliştirilen çözümlerle, iş süreçlerinin daha verimli ve kazançlı hale getirilmesi hedefleniyor. İşbirliği, tüm işletmelerin önceliği haline gelen enerji verimliliği ve dijital dönüşümden esnafın nasıl yararlanabileceğine ve sürece nasıl entegre olacağına dair çözümleri de kapsıyor. 

 

AYRICALIKLI MÜŞTERİ OLDULAR

Protokol töreninde konuşan BESOB Başkanı Arif Tak, EWE Türkiye Holding ile gerçekleştirdikleri iş birliği sayesinde, ekonomiye yön veren esnaf ve sanatkârların günün koşulları ile değişen ve gelişen yeni ihtiyaçlarının karşılanmasına destek vermiş olacaklarını söyledi. 

Tak şöyle devam etti: ”Bu protokol kapsamında üyelerimiz EWE Türkiye Holding bünyesindeki Bursagaz, EWE Enerji, Millenicom ve Enervis şirketlerinin sunmuş olduğu hizmetlere avantajlı fiyat ve şartlarla sahip olacağı gibi, abonelik sonrasında kendilerine kolay erişim, süratli işlem ve hızlı çözüm imkânları sunacak ayrıcalıklı (VIP) müşteri hizmetlerinden de istifade edebileceklerdir. İmzalanan bu protokol, elektrik, doğalgaz, telekomünikasyon ve enerji verimliliği gibi çoklu hizmetlerin birlikte sunulduğu ilk kurumsal işbirliği protokolü olması itibarıyla da önemli bir kilometre taşıdır.”

YENİ PROTOKOLLER YOLDA

EWE Turkey Holding Genel Müdürü Dr. Frank Quante, 90 bin esnaf ve sanatkârın üye olduğu, Türkiye’nin 4’üncü büyük esnaf kuruluşu BESOB ile önemli bir işbirliğine imza attıklarını vurguladı. 

Böyle bir iş birliğine önderlik eden BESOB’a teşekkür eden Quante, ”EWE Grup Şirketleri çatısı altında yer alan Bursagaz, EWE Enerji, Enervis ve Millenicom şirketlerinin elektrik, doğalgaz, enerji verimliliği ve telekomünikasyon alanında sunduğu hizmetlerle binlerce esnaf ve sanatkârın üye olduğu BESOB aracılığıyla ülke ekonomisine değer katacak yeni faaliyetler sunmaya devam ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X