Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

90 yaşında, kendi yalısının maketini yaptı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali kursiyerleri, ‘18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ dolayısıyla Fethiye Dörtçelik Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali kursiyerleri, ‘18-24 Mart Yaşlılara Saygı

BUSMEK öncülüğünde huzurevinde yaşlılar hobi çalışmalarına devam ediliyor. Huzurevi sakinlerinin sosyalleşmelerini sağlayan bu çalışmaların yanında kursiyerlerin ziyaretleri de yaşlılara moral oluyor. 90 yaşındaki Belma Beceren, kurslarla moral bulduklarını söyledi. Ahşap boyama kursunda eskiden oturduğu evi, ‘Belma Sultan Yalısı’nı yapan Beceren, “Herkes hayalindeki evi yapıyor. Ben ise kendi evimi yaparak mazimi canlandırmış oldum” dedi.

Hanımlar Lokali yetkilileri ve ‘Hasta Kabul’ branşı kursiyerlerinin ziyaretiyle moral depolayan huzurevi sakinleri, kursiyerlerin yaptıkları yiyeceklerin tadına baktı.


Avatar Seç KAPAT
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde minibüs ücretini 5 TL eksik ödediği iddia
Sıradaki Haber Bursa’da 5 lira için kavga çıktı