90+8’de gelen gol… İnegölspor son sıradaki…

TFF 2.Lig Beyaz Grup’taki Bursa ekibi, ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen son sıradaki Şanlıurfarspor karşısında galibiyete 90+8’de ulaştı.

90+8’de gelen gol… İnegölspor son sıradaki…

TFF 2. lig Beyaz Grup’ta play-off mücadelesi veren İnegölspor, deplasman son sıradaki Şanlıurfaspor’u 1-0 mağlup etti. Ligden düşmesi haftalar öncesinden kesinleşen rakibiyle Şanlıurfa GAP Stadı’nda karşı karşıya gelen Bursa ekibi, evsahibi ekibi uzatma dakikalarında bulduğu golle geçebildi. Yine de bordo beyazlılar, aldığı galibiyetle takipçileriyle arasındaki puan farkını da açmayı başardı. Karşılaşmada baskılı bir oyun sergileyen İnegölspor, yine de rakip fileleri havalandırmakta zorlandı.

TAM BİTTİ DERKEN...
İlkyarısı golsüz tamamlanan mücadelenin ikinci yarısında da üstünlük arayan Bursa ekibi, rakip kaleye yüklenmeye başladı. Ancak bir türlü yakaladığı üstünlük şanslarını değerlendiremeyen bordo beyazlılar, son bölümde sıkıntı yaşamaya başladı. Ancak, İnegölspor, mücadelenin 90+8. dakikasında aradığı golü buldu. Bu dakikada sahneye çıkan Tayfun rakip fileleri havalandırmayı başardı ve Bursa ekibi, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Takipçilerinin puan kaybı yaşadığı haftada bordo beyazlılar, en yakın rakibiyle arasındaki farkı da 4’e çıkararak 5. sıradaki yerini korudu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X