9’uncu Çocuk Şenliği coşkuyla kutlandı

Bursa’da Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Birliği Derneği’nin bu yıl Kültürpark’ta 9’uncusu düzenlediği Çocuk Şenliği coşkuyla kutlandı.

9’uncu Çocuk Şenliği coşkuyla kutlandı

Okul öncesi eğitimi alamayan çocukların ailelerine okul öncesi eğitimin farkındalığını sağlamak amacıyla 28 özel kreş ve gündüz bakımevinin işbirliğiyle 9’uncusunu düzenlenen Çocuk Şenliği, Kültürpark’ta miniklerce heyecan ve coşku içinde kutlandı. Her yıl olduğu gibi bu yılda Çocuk Şenliği’ni coşkuyla kutlamaktan son derece memnun olduklarını ifade eden Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Birliği Derneği Komisyon Üyesi Ayten Koltuklu, “Bu yılda gerek özel kreş ve gündüz bakımevlerimizin katılımları gerekse ailelerin çocukları ile şenliğimize gösterdiği ilgi bizleri son derece sevindirdi. Gün boyu süren etkinliğimizde miniklerimiz, güzel bir günde renkli oyunlarla eğlenmenin yanı sıra stantlardaki kreş öğretmenlerinin birbirinden özel eğitici ve öğretici aktivitelerle de pek çok şey öğrenmiş oldu” dedi.

“OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMLARI AİLEDEN SONRA ÇOCUĞUN GELİŞİMİNE KATKI KONULAN İKİNCİ YUVADIR”

Çocuk Şenliği’nde okul öncesi eğitimin önemine dikkat çeken Ayten Koltuklu, “0-6 yaş dönemi çocuklarımızın bedensel, duygusal, zihinsel, sosyal, dil ve kişilik gelişimleri açısından baktığımızda en hızlı gelişimin yaşandığı yıllardır. Çocuklarımızın adeta altın çağı diyebileceğimiz oldukça önemli bir dönemi kapsamaktadır. Bu dönemde ailelerin hassasiyet göstererek, okul öncesi eğitim döneminde çocuklarını; ruhsatlı, uzman kişilerin eğitim verdiği kreş ve gündüz bakımevlerini tercih etmeleri büyük önem arz ediyor. Çünkü okul öncesi eğitim kurumları, çocuklarımızın gelişimlerinde aileden sonra ikinci katkının konulduğu önemli eğitim yuvalarıdır” diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı:

 

“9. Çocuk Şenliği’nin gerçekleşmesinde emeği geçen başta özel kreş ve gündüz bakımevlerimiz olmak tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Bu etkinlik bir anlamda da gönül işidir. Geleneksel hale gelen şenliğin gelecek yıllarda da daha da coşkulu bir şekilde kutlanması adına da dernek olarak gereken tüm özveriyi göstereceğiz.” Şenlik, Tiyatro Nisan’ın oyunlarıyla gün boyu sürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X