A.Demirspor maçı öncesi Özlüce’den açık mesaj; YALNIZ DEĞİLSİNİZ…

Ligde bu hafta kritik maça çıkacak olan Bursaspor’un önemli misafirleri vardı. Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursa iş dünyası Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne giderek yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelip, hem başarı dilediler hem de “Yanınızdayız” mesajı verdiler.

A.Demirspor maçı öncesi Özlüce’den açık mesaj; YALNIZ DEĞİLSİNİZ…

Seyit GÜNDOĞAN

Osmanlıspor galibiyetiyle yeniden zirve mücadelesine ortak olan Bursaspor, bu hafta oynanacak Adana Demirspor maçı öncesi şehirle kenetlendi…  Bursa Valisi Yakup Canbolat ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Bursa iş dünyası Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne giderek Başkan Mesut Mestan, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Toplantının açılışını yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bursa’da yaşayan herkesin tek hobisi var o da Bursaspor. 2010 yılında şampiyon olduktan sonra düşmek üzdü. Ancak her olaydan bir ders çıkarmak lazım. Şimdi takım olarak fena gitmiyoruz. Türkiye’de bildiğiniz gibi ekonomik sıkıntı yaşanıyor. Valimiz Yakup Canbolat’ın önderliğinde ekonomik sıkıntıdan kurtulmak için çalışmalar yapıyoruz. Eskişehir yenilgisinin tarifi yok. Ama Osmanlı maçında ikinci yarı çok iyi oynadınız. Sizleri kutluyorum. 2 kritik maçımız var Adana Demirspor ve BB Erzurumspor ile. İki maçı kazanınca her şey bitmeyecek. Tabii kaybedince de. Play-off’a kalmadan lige çıkmanızı istiyoruz. İbrahim Üzülmez sadece teknik direktörlük yanı sıra bizlerle de iletişim içerisinde. Bu şehir şampiyonluk istiyor. Hepimizin sizlerin sıkıntı çekmemeniz için gayretimiz var. Sizler şampiyonluk yolunda yalnız değilsiniz. Elbette sıkıntı,. Problemler olur. Bunu sahaya yansıtmamanız gerekir. Bugün veya yarın maddi sıkıntılarınızı çözmek için hamleler olacaktır. Sizlerden Pazar günü iyi mücadele etmenizi istiyorum” dedi.

Bursa Valisi Yakup Canbolat da, “Konya’da valilik yaparken, futbolu ilgili pek bilgim yoktu. O dönem belediye başkanı soru sorulduğunda kanatlardan orta gelmedi diye söylersiniz. Sizin futbolu anladığınızı zannederler demişti. Şaka bir yana Bursaspor’un düşmesi hepimizi üzdü. Gönül veren insanlar daha çok üzüldü.  Toparlanmaya ve desteğe ihtiyaç var. Bizler desteğimizi sürdürüyoruz. Sizler sadece başarıya odaklanın.  Sizlerle tanışmak. Başarınızı kutlamak için geldik. Teknik direktörümüz sadece antrenörlük değil, kulübün düzlüğe çıkmak için bizlerle görüşüyor. Bursaspor Bursalılar için markadır. Sevdadır. Herkes sahada sizlerin gayret ve çabasını bekliyor” diye konuştu.

Bursa iş dünyası temsilcisi ise, “Burada bulunmaktan mutluyum. Valimizle birlikte kampanya başlattık. Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de ekonomik sıkıntı var. Bundan futbol endüstrisi de nasibini aldı. Bugün valimiz. Büyükşehir belediye başkanımızla birlikte buradaysak bu size inandığımızın göstergesidir. Ama bu yol stresli. Önemli olan o stresi iyi yönetmek lazım. Sizler bu ligin en iyi takımısınız. Süper lige çıkmanız lazım. İş dünyası size inanıyor. Ve destek veriyor” ifadelerini kullandı.

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan da, konuklarına teşekkür ederek, “Göreve gelirken zor olacağını biliyorduk. Ancak 8 ayda iyi bir takım kurduk. Valimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Bursa iş dünyası bize destek verdiler. Ligde daha yukarıya çıkabilmek için bizlere yalnız olmadığımızı gösterdiler. Esas hedef Süper Lig’e yükselebilmek” şeklinde konuştu.

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, “Oyuncularımıza verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Sıkıntılarımızı saha içerisine taşımayan karekterli bir oyuncu gurubuna sahibiz. Bugüne kadar sıkıntı sahaya yansımadan bugünlere geldik. Benimle birlikte 6 maçın 4’ünü kazandık. Acı çekerek gidiyoruz. Saha dışındaki zorlukları biliyoruz. Bunu takımın içine yansıtmadık. Futbolcularıma bu konuda teşekkür ediyorum. Engelleri birer birer geçeceğiz. Lig uzun maraton. Rakiple kavga etmemiz gerekiyorsa kavga edeceğiz. Bu savaşın içerisinde daha fazla olmamız gerekiyor. Burada aslonan Bursaspor’dur.  Bursaspor’un hedefine ulaşması içinde sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

Kaptan Selçuk Şahin, “Karakterli bir oyuncu grubuyuz. Hepimizde tarihi bir sorumluluk olduğunun bilincindeyiz. Bu şehri layık olduğu yere çıkarmak istiyoruz.  Desteğiniz bizi mutlu ediyor. Takımda sıkıntı var. Ama bunu saha içerisine yansıtmadık. Tek hedef şampiyonluk. Sizlerin de gereken desteği yapacağınızdan şüpheniz yok. Manevi desteğinizi istiyoruz” yorumunda bulundu.

Abdou Razak Traore ise, “Benim şimdi görevim Bursaspor’da başarılı olmak. Geldiğiniz, bize destek olduğunuz için teşekkür ediyorum. Hedefimiz Süper Lig. Onun için bu birliktelik önemli. Hep birlikte çok çalışıp başarıyı yakalamak istiyoruz. Dualarınıza ihtiyacımız var” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X