A Milli Takım’dan Litvanya’da büyük fark

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’taki ikinci maçında tarihinde ilk kez karşılaştığı Litvanya’yı deplasmanda 6-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

A Milli Takım’dan Litvanya’da büyük fark

Başkent Vilnius’taki LFF Stadyumu’nda oynanan maçta Ay-Yıldızlılarımız, 2 ve 14. dakikalarda Doğukan Sinik’in attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

İkinci yarıda 56. dakikada VAR kontrolü sonrasında kazandığımız penaltı atışını gole çeviren Serdar Dursun, 81. dakikada farkı 4’e çıkardı.

89. dakikada Yunus Akgün ve 90+1. dakikada Halil Dervişoğlu’nun golleriyle takımımız sahadan 6-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Tarihte ilk kez karşılaştığı Litvanya’yı farklı mağlup eden Türkiye, bu sonuçla 10 gole ulaştığı 2. maçlar sonucunda 6 puanla zirvedeki yerini korudu.

Millilerimiz üçüncü maçını 11 Haziran Cumartesi günü Lüksemburg ile deplasmanda oynayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X