A Milli Takımımızın Hırvatistan 11’i belli oldu!

A Milli Takımımız, EURO 2016 ilk maçında Hırvatistan ile karşılaşacak. Karşılaşma saat 16:00’da Parc des Princes’de oynanacak.

A Milli Takımımızın Hırvatistan 11’i belli oldu!

Ay-yıldızlı ekip, dördüncü kez mücadele edeceği dev şampiyonadaki ilk karşılaşmasında Hırvatistan’ı yenerek, hem turnuvaya galibiyetle başlamayı hem de grupta önemli bir avantaj elde etmeyi hedefliyor.

 

Fransa’nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada D Grubu’nda yer alan Türkiye, organizasyondaki ilk sınavını Hırvatistan karşısında verecek.

 

Başkent Paris’teki Parc des Princes’te oynanacak kritik mücadelede İsveçli hakem Jonas Eriksson düdük çalacak.

 

TÜRKİYE’NİN İLK 11’İ: Volkan, Gökhan, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner, Selçuk, Oğuzhan, Ozan, Hakan Çalhanoğlu, Arda, Cenk

 

HIRVATİSTAN’IN MUHTEMEL 11’İ: Danijel Subasic, Darijo Srna, Domagoj Vida, Vedran Corluka, Ivan Strinic, Marcelo Brozovic, Luka Modric, Marko Pjaca, Ivan Rakitic, Ivan Perisic, Mario Mandzukic.

 

FIFA kokartını 2002’den bu yana takan 42 yaşındaki Eriksson’un yardımcılıklarını aynı ülkeden Mathias Klasenius ve Daniel Warnmark yapacak.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X