A Milli Takım’ın Almanya ile özel buluşması! Berlin’deki maç saat kaçta hangi kanalda?

EURO 2024 biletini cebine koyan ay yıldızlılar bugün evsahibi Almanya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Berlin’deki karşılaşma TSİ 22.45’te başlayacak.

A Milli Takım’ın Almanya ile özel buluşması! Berlin’deki maç saat kaçta hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında bugün deplasmanda Almanya ile karşı karşıya gelecek. Berlin’deki Olimpiyat Stadı’nda TSİ 22.45’te başlayacak karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonundan hakem Bartosz Frankowski yönetecek.

Mücadelenin yardımcı hakemliklerini Marcin Boniek ve Jakub Winkler , dördüncü hakemliğini ise Tomasz Musial üstlenecek. A Milli Futbol Takımı’nda kadrodan çıkarılan Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu dışında eksik bulunmuyor.

SALI GÜNÜ GALLER’DE
Gelecek yaz Almanya’da düzenlenecek EURO 2024 finallerine katılmayı ekim ayında garantileyen A Millilerimiz, bu akşamki maçın ardından 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu son müsabakasında salı günü Cardiff’te Galler ile mücadele edecek.

Ay yıldızlılar D Grubu’nda 16 puanla son hafta maçlarına lider girerken, Galler ve Hırvatistan’ın 10’ar puanı bulunuyor. Bu iki ülke, kasım ayında 2 maça çıkacak.

22.45/TRT 1

 

EURO 2024 Elemeleri’nde bugün

B Grubu
22.45 Fransa-Cebelitarık
22.45 Hollanda-İrlanda Cumh.

D Grubu
17.00 Ermenistan-Galler
20.00 Letonya-Hırvatistan

I Grubu
20.00 Belarus-Andorra
22.45 İsviçre-Kosova
22.45 İsrail-Romanya

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X