A Milliler Karadağ sınavında

A Milli Takımımız, bugün Karadağ ile karşılaşacak. Antalya Stadı’nda yapılacak maç saat 20.45’te başlayacak.

A Milliler Karadağ sınavında

Fransa’da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Takımımız, turnuva hazırlıkları kapsamında bugün Karadağ ile karşılaşacak. Antalya Stadı’nda yapılacak maç saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonundan Daniel Siebert yönetecek. Siebert’in yardımcılıklarını Holger Henschel ve Jan Seidel yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemlik görevini ise FIFA kokartlı Türk hakem Alper Ulusoy üstlenecek.

İKİ TANIDIK İSİM

Futbol sezonunun tamamlanmasının ardından EURO 2016 hazırlıkları kapsamında ilk olarak 22 Mayıs’ta İngiltere ile deplasmanda karşılaşan ve rakibine 2-1 kaybeden A Milli Takım, ardından Antalya’da kampa girdi. Hazırlıklarını Belek Turizm Bölgesi’nde sürdüren milliler, Karadağ ile tarihinde ilk kez karşılaşacak. Karadağ’ın aday kadrosunda, Kayserispor formasıyla mücadele eden Marko Simic ile Akhisar Belediyespor’da oynayan Petar Grbic de bulunuyor.

20.45 ATV/Canlı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X