A takım yetmedi şimdi de alt yapıya sardılar

Beşiktaş, Emirhan Aydoğan’ı renklerine katmak için bin bir yolu deniyor. Geçtiğimiz günlerde profesyonel yapılan 18 yaşındaki oyuncunun gelecek sezon A takıma alınması gündemde.

A takım yetmedi şimdi de alt yapıya sardılar

Gerek A kadrosundaki oyuncu kalitesiyle gerekse alt yapısındaki gelecek vaad eden isimleriyle Bursaspor, parmakla gösterilen bir ekip konumunda. A takımda yer alan isimler hakkında çıkan transfer söylentilerinin ardı arkası kesilmiyor. 

 

Bir gün Fernandao, bir gün Ozan Tufan, bir gün Şener Özbayraklı…

 

Volkan Şen, Josue ve Serdar Aziz için çıkanlarda işin cabası. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor bu oyuncularla ilgili olarak gündemi oldukça karıştırıyor. 

KABAK TADI VERDİ

Bu isimler yetmezmiş gibi şuan alt yapıdaki genç isimlere de sarmış durumdalar. Şimdi ki hedeflerinde zaman zaman U-19 zaman zaman da U-21 takımında forma giyen Emirhan Aydoğan var. 

Orta sahada görev yapan ve teknik özellikleriyle ön plana çıkan 18 yaşındaki oyuncu için Beşiktaş’ın girişimleri artık kabak tadı vermeye başladı. Siyah beyazlı kulüp uzun süredir Emirhan’ın peşinde ve bunu bilen Bursaspor, geçtiğimiz günlerde genç futbolcuyla profesyonel sözleşme imzaladı. 

AYNI TAKIMDAYDILAR

Daha önce yetiştirme bedelini yatırarak Emirhan’ı renklerine katmak isteyen siyah beyazlı kulübün profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra ısrarından vazgeçmediği ve çeşitli aracılarla teklif yolladığı öğrenildi. 

Bursaspor alt yapısının hedef oyuncuları arasında yer alan ve önümüzdeki sezondan itibaren A takıma monte edilmeye çalışılacak olan Emirhan, Enes Ünal ve Ertuğrul Ersoy’la aynı yaş grubunda mücadele etmişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X