AA: Yeni saldırı duyumu var, asker alarmda

Suriye sınırında terör örgütü DAEŞ ile güvenlik güçleri arasındaki çatışma yerini sessizliğe bıraktı.

AA: Yeni saldırı duyumu var, asker alarmda

AA muhabirinin yetkililerden aldığı bilgiye göre, DAEŞ mensuplarının  Kilis Dağı Hudut Karakolu’nda görevli askerlere yönelik silahlı saldırısının  ardından bölgede yaşanan çatışma bitti. 

BİRLİKLER UYARILDI

 

Bölgeye gönderilen çok sayıda tank ve zırhlı araçlar mevzilerindeki  yerlerini koruyor. Sınırın karşı tarafındaki DAEŞ mensuplarının konuşlandığı  Halep’in Azez ilçesine bağlı Ayyuşa köyünde ölü ve yaralıların bulunduğu  belirtildi.  Güvenlik güçleri, terör örgütü mensuplarının telsiz görüşmelerinden,  yeni bir saldırı hazırlığı içerisinde olduğu yönündeki duyumlar alması üzerine  kritik noktalardaki görevli birlikler uyarıldı. Teyakkuz durumuna geçen hudut  birlikleri, sınırın karşı tarafından gelebilecek her türlü terör saldırısına  karşı gerekli önlemi aldı. 

 

KOMUTAN GECEYİ MEVZİDE GEÇİRECEK

 

Bölgeye gelen ve birliklere komuta eden Gaziantep 5. Zırhlı Tugay  Komutanı Tuğgeneral Cemalattin Doğan’ın geceyi askerlerle mevzide geçireceği  öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X