Aatıf Chahechouhe transferi ne olacak?

Otyakmaz, yeşil beyazlı taraftarların hayalini süslüyen Faslı oyuncu için ‘Bursaspor’dan doğru düzgün bir teklif almadık. Bu tarz transferlerde her zaman kulüplerin menfaatleri önemlidir’ diye konuştu.

Aatıf Chahechouhe transferi ne olacak?

Beytullah SÜAT

Transfer döneminin gözde isimlerinden biri de Sivasspor’un yıldızı Aatıf Chahechouhe…4 sezondur kırmızı beyazlı kulüpte forma giyen ve dikkat çekici bir performans gösteren Faslı oyuncu için Bursaspor’da devrede. Bir kaç yıldır yeşil beyazlı kulübün gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen tecrübeli futbolcu Bursasporlu taraftarların da adeta hayalini süslüyor. 

Yiğidolar ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki oyuncu için gerek Sivasspor’la gerekse tecrübeli futbolcuyla görüşmeler sürerken yaşanan süreci en yetkili ağızdan aldık. 

NELER OLUR BİLİNMEZ

Olay Spor’a konuşan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, fazla bilgi vermekten kaçındı fakat net ifadeler kullandı. Önceki gün kırmızı beyazlı kulüpte yeniden başkanlığa seçilen Odyakmaz ‘Bursaspor’dan doğru düzgün bir teklif almadık. Yani bizi tatmin eden bir teklif gelmedi. İlerleyen günler neler gösterir bilinmez. Bu tarz transferlerde her zaman kulüplerin menfaatleri önemlidir. Bursaspor yönetimiyle de bunlar oturulup konuşulur’ diye konuştu. 

KİRALIK OLABİLİR Mİ?

Bu arada Sivasspor yönetiminin Faslı oyuncudan 2,5-3 milyon Euro arası bir bonservis beklediği öğrenildi. Aatıf için kapıyı çalan kulüplerden böyle bir rakam isteyen Yiğidolarla tekrar bir görüşme gerçekleştirmesi beklenen Bursaspor yönetiminin satış opsiyonlu kiralık seçeneğini de olasılıklar arasında tuttuğu belirtildi. Başkan Ali Ay’ın, Mecnun Odyakmaz ile yapacağı görüşmede bu öneriyi gündeme getireceği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X