AB projesi ile 3 ülkede eğitim aldılar

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Okul Müdürü Metin Sezer’in rehberliğinde Proje Koordinatörü Bünyamin Altınışık tarafından hazırlanan 100 bin Euro bütçeli “Enerji Tasarruflu Yapılar” başlıklı AB projesi Ulusal Ajans tarafından kabul edildi.

AB projesi ile 3 ülkede eğitim aldılar

Projenin kabul edilmesiyle projenin katılımcı ortakları Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Adıyaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 24 öğretmen ve 30 öğrenci toplam 54 kişi Almanya, İsveç ve Avusturya’da  eğitim faaliyeti gerçekleştirdi.

 

Bu proje ile katılımcılar; Yapıların, doğal enerjilerin en verimli şekilde kullanımına uygun tasarlanma yöntemlerini ve yapılar inşa edildikten sonra, kullanım aşamasında, Teknolojik imkanlardan faydalanarak, yaşam konforunu düşürmeden ve israf etmeden enerjiyi en verimli ve tasarruflu şekilde kullanım yöntemlerini araştırma imkanı buldu. Bu kapsamlı proje, öğrenci ve öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimlerine büyük katkı sağladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X