ABank’ta yeni dönem

Katar’ın ilk özel bankası The Commercial Bank’ın yüzde 100 iştiraki olan ve Türk bankacılık sektöründe çeyrek asrı geride bırakan ABank’ta üst yönetim değişiklikleriyle yeni bir dönem başladı.

ABank’ta yeni dönem

ABank Yönetim Kurulu, Cenk Kaan Gür’ün bankanın yeni CEO’su olarak atandığını açıkladı. ABank Yönetim Kurulu Başkanı ve The Commercial Bank Murahhas Üyesi Omar Hussain Alfardan konuyla ilgili açıklamasında, ”Cenk Kaan Gür gibi yetenekli ve tecrübeli bir ismin liderliğinde ABank müşterilerine en iyi hizmeti sunarak büyümesini sürdürecek ve Türkiye ekonomisine katkısını artarak devam ettirecek. Türkiye ile Katar arasında artan ticari ilişkilerin desteği ile müşterilerimize önemli ölçüde değer yaratacağımıza inanıyoruz. Cenk Kaan Gür’ün yanı sıra, ABank Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Zafer Kurtul ve Turgay Gönensin, sahip oldukları büyük tecrübe ve yetenekleri ile, ABank’ı büyük başarılara ulaştıracaktır. Bu vesileyle aramızdan ayrılan CEO’muz Müge Öner’e de, Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyor, gelecek hayatında kendisine başarılar diliyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X