ABD’de polis bir siyahı daha öldürdü

ABD’de Kuzey Carolina ve Oklahoma eyaletlerinde birkaç gün arayla vurulan iki siyahın ölmesinin ardından düzenlenen protesto gösterileri henüz dinmemişken bu kez California eyaletinin San Diego kenti yakınlarında vurulan 30’lu yaşlardaki bir siyah hayatın

ABD’de polis bir siyahı daha öldürdü

Polis Şefi Jeff Davis, San Diego yakınlarındaki El Cajon’da polis tarafından vurulan 30’lu yaşlardaki siyahinin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı. Davis, bir ihbarı değerlendiren ve El Cajon’daki bir alışveriş merkezinin yakınlarına gelen iki polisin henüz kimliği açıklanmayan siyah gencin cebinden çıkardığı nesneyi kendilerine doğru çevirmesi üzerine ateş açtıklarını söyledi. Nesnenin ne olduğunu açıklamayan ancak silah olmadığını belirten Davis, polislerden birinin şok tabancasıyla genci kontrol altına almaya çalışırken başarısız olduğunu, diğer bir memurun ise gence birkaç kez kurşun sıktığını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X