ABD’de silahlı saldırı! Yaralılar var…

ABD’nin Maryland kentinden bir parkta silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçtı.

ABD’de silahlı saldırı! Yaralılar var…

Baltimore’nin 20 mil kuzeydoğusunda bulunan  Edgewood’daki Emmorton Business Park’ta yerel saatle sabah 9.30 civarında gerçekleştirilen saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, iki yaralının durumu ise ciddiyetini koruyor. Saldırganın yakalanıp yakalanmadığı henüz net olmamakla birlikte görgü tanıklarına göre kalabalık olan parktaki insanların çoğu çığlık atarak olay yerinden uzaklaştı.

 

Polis şüphelinin 37 yaşındaki Radee Labeeb Prince olduğunu açıkladı ve yakalanması için fotoğrafını yayınladı. Bölgedeki bazı okullar ise güvenlik tedbiri olarak tatil edildi. Yaralılar ise Baltimor’daki bir hastanede tedavi altına alındı.

 

Polis yetkilileri, gazetecilerden operasyonlar ilgi bilgi verecek yayın yapmaktan kaçınmalarını talep etti.  Harford Sheriff isimli polisin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, insanların bölgeden uzak durmaları istendi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X