Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

ABD’den şok çıkış: Rusya ile savaşalım mı?

New York Times (NYT) gazetesi, Suriye’de muhaliflerin umutsuzluğa kapıldığını yazdı.

New York Times (NYT) gazetesi, Suriye’de muhaliflerin umutsuzluğa kapıldığını yazdı.

Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı’nın (CIA) desteklediği gruplardan olan Tuvvar el-Şam’ın sözcüsü geçen cuma Tel Rıfat’tan attığı mesajda “Güle güle devrim” dedi.

NYT’ın haberine göre geçen hafta Londra’da Prens Charles tarafından bağışçı ülkeler için düzenlenen bir resepsiyonda ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin Cenevre’ye gitmedikleri için muhalifleri suçlarmış gibi göründüğü belirtildi.

Resepsiyonda bulunan bir Suriyelinin aktardığına göre, muhaliflerin bir günde Halep’e 230 varil bombası atıldığını hatırlattıklarını, Kerry ise bunu 180 diye düzeltti. Habere göre Kerry, “Daha da vahim olacak. Bu, üç ay boyunca sürecek, muhalefeti büyük ölçüde yok edecek” dedi. Kerry, baskılar üzerine “Ne yapmamı istiyorsunuz, Rusya ile savaşa mı gireyim” dedi.


Avatar Seç KAPAT
Yapay zeka, çok sayıda virüse karşı koruma sağlayabilecek ve salgınları
Sıradaki Haber Dünyada bir ilk: Yapay zeka aşı geliştirdi