Abdullah Gül: ‘Millet kararını veriyor’

11’nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, oyunu Beykoz’da kullandı. Gül, “Millet artık kararını veriyor. Herkes konuştu. Dolayısıyla açık, seçik herkesin düşüncelerini ifade ettiği bir seçim kampanyası neticesinde millet artık iradesini sandığa yansıtacak” dedi.

Abdullah Gül: ‘Millet kararını veriyor’

Abdullah Gül, 25. dönem milletvekili seçimleri için oyunu kullandı. Eşi Hayrunisa Gül ile birlikte Beykoz Çubuklu İlkokulu’na gelen Gül, ilk olarak vatandaşlar ve sandık görevlileriyle selamlaştı. Gül ve eşi 1139 nolu sandıkta oy kullandı. Oyunu kullandıktan sonra okuldan ayrılan Gül gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Gül, “İnşallah memleketimiz için her şey hayırlı olur. Tüm vatandaşlarımızın, herkesin bu vatandaşlık görevini yapması, gelip oyunu kullanması çok önemli. İnşallah neticeler de memleketimiz için hayırlı olur, iyi olur. Millet artık kararını veriyor. Herkes konuştu. Dolayısıyla açık, seçik herkesin düşüncelerini ifade ettiği bir seçim kampanyası neticesinde millet artık iradesini sandığa yansıtacak. Ondan sonra artık Türkiye’de hep beraber olma, Türkiye’nin geleceği, çocuklarımızın geleceği için eminim ki herkes elinden geleni yapacaktır” dedi.

Öte yandan, uluslararası seçim gözlemcilerinin de Gül’ün oy kullandığı okulda görev yaptıkları görüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X